Навчально-виховний комплекс "дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ступеня" №10

Перспективне меню дошкільних груп НВК № 10 у весняний період (оновлене 01.03.2019)

Перспективне меню, весняний період І  тиждень

понеділок вівторок середа четвер п’ятниця
сніданок
Печеня по-домашньому

Хліб житній

Масло вершкове

Батон

Курземе на згущ.молоці

Гречана молочна каша

Масло вершкове

Сир твердий порційний10\15

Батон

Какао на згущ.молоці

 

 

Підлива м’ясна\Омлет

Ячна каша
Огірок порційний30\40\С-т з свіжих овочів

Хліб житній

Масло вершкове

Батон

Курземе на згущ.молоці

Риба тушкована з овочами

Картопляне пюре
Хліб житній

Масло вершкове

Батон

Какао на згущ.молоці

 

Пудинг творожний з повидлом

Масло вершкове

Сир твердий порційни5\10

Батон

Курземе на згущ.молоці

10.00 сік 10.00 сік 10.00 фрукти 10.00 сік 10.00 фрукти
Обід
Салат з буряка з цибулею\з буряка та часнику

Борщ із свіжої капусти

Запіканка вермишелева з м’ясом

Соус столовий

Хліб житній

Хліб I гатунку

Кисіль з сухофруктів

С-т із квашеної капусти\ свіжих овочів

Суп з фрикадельками

Рибна тєфтєля

Скл.гарнір(перлова+буряк)

Хліб житній20\40

Хліб I гатунку

Компот із свіжих фруктів

 

Бульйон курячий рисовий

Шніцель з курки

Капуста тушкована

Хліб житній

Хліб I гатунку

Кисіль з сухофруктів

 

 

С-т із солених огірків з цибулею\с-т із свіжих овочів

Борщ Український

Биточки м ‘ясні
Соус молочний

Горохове пюре

Хліб житній

Хліб I гатунку

Компот із свіжих фруктів

 

Салат з буряка з цибулею\з буряка та часнику

Суп вермишелевий

Котлета м’ясна(ясла)

Бефстроганов(сад)

Картопляне пюре

Хліб житній20\40

Хліб I гатунку

Компот із сухофруктів

15.00 молоко120\120   15.00 молоко120\120   15.00 молоко120\120
вечеря
Ячна молочна каша

Ліниві вареники з сметаною

Чай з медом

 

 

Картопля в сметані

Яйце20/40, огірок порційний30\40

Хліб I гатунку20\30

Чай з лимоном

Фрукти

Манна молочна каша

Ватрушка

Чай з медом

Пшенична молочна каша
Яблуко,запечене з цукром та ізюмом
ПечивоЧай з лимоном

 

Пшоняна молочна каша

Оладки з сметаною

Чай солодкий

Сестра медична з дієтичного харчування____________ Н.Бойко

 

 Перспективне меню, весняний період ІІ тиждень

понеділок вівторок середа четвер п`ятниця
сніданок
 Ліниві голубці

Яйце порційне20\20
Хліб житній
Масло вершкове

Батон

Курземе на згущ.молоці

 

 

Пшенична молочна каша

Масло вершкове

Батон

Сир твердий порційний10\15

Какао на згущ.молоці

 

 

Овочеве рагу з куркою

Хліб житній

Яйце порційне

Масло вершкове

Батон

Курземе на згущ.молоці

Вермішель відварна з тертим сиром10\15

Хліб житній

Масло вершкове

Батон

Какао на згущ.молоці

 

Підлива м’ясна

Картопляне пюре

Хліб житній

Масло вершкове

Батон

Курземе на згущ.молоці

  10.00 сік

10.00 печиво

10.00 фрукти 10.00 сік

10.00 печиво

10.00 фрукти
обід
Огірок порційний\ свіжих овочів

Суп гороховий з грінками

Метітей м’ясний

Картопляне пюре

Хліб житній

Хліб I гатунку15\20

Кисіль із свіжих фруктів

 

Салат з буряка з цибулею

Борщ із свіжої капусти

Риба смажена\Риба відварна з овочами

Перлова каша

Хліб житній20\40

Хліб I гатунку

Компот із свіжих фруктів

 

Ікра бурякова\с-т із св.овочів

Суп м’ясний з кльоцками

Плов з куркою

Хліб житній

Хліб I гатунку

Кисіль із сухофруктів

 

С-т із квашеної капусти\ свіжих овочів

Суп гречаний

Котлета рибна

Скл.гарні(картопля+буряк)

Хліб житній

Хліб I гатунку

Компот із свіжих фруктів

 

 

Огірок порційний\с-т із свіжих овочів

Борщ буряковий

Голубці м’ясні

Хліб житній

Хліб I гатунку

Кисіль із сухофруктів

 

15.00 молоко120\120   15.00 молоко120\120   15.00 молоко120\120
вечеря
Вермішель молочна

Сирно-манний пудинг з сметаною

Чай солодкий

Тушковані овочі\ Вінегрет

Хліб I ґатунку20\30
Яйце порційне20\40

Булка з ізюмом

Чай солодкий

Пшоняна молочна каша

Сирники з повидлом

Чай з лимоном

Вівсяна молочна каша

Вареники з картоплею\капустою

Чай солодкий

 

Пшенична молочна каша

Сирні палички з сметаною

Чай з медом

 

Сестра медична з дієтичного харчування____________ Н.Бойко